2011.02.16.
16:41

Írta: bakegér

Az állatbarát

Alighogy elindítottam ezt a blogot, már nem is nagyon törődtem vele. De a játékokat bezzeg nem hanyagoltam el. Mostanság kevés időm van komolyabb pc-s játékokhoz, így az online, flash játékokkal szoktam eljátszadozni 5-10 percig (persze munkaidőben :)). Mostanában a mászkálós játékok kötnek le leginkább; semmi stressz, csak mész egy mario szerű figurával. 

Kislányom épp most lett hét éves, teljesen odáig van az állatokért. A kutyánkat imádja, s kapott szülinapjára egy nyuszit akit szintén nagyon szeret. Ha néha napján a gép elé ül, akkor állatos játékokkal szeret játszogatni. Azok közül is a nyuszis és kutyások a kedvencek (ilyenek a gyerekek). Aki esetleg hasonló mókára vágyik szórakozzon jól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pspandpc.blog.hu/api/trackback/id/tr112665703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása